close angle-double-down twitter facebook linkedin youtube instagram

AdCalls geeft inzicht in alle telefonische conversies per verkeersbron. Call tracking is onmisbaar voor marketeers en bureaus die zich richten op conversie-optimalisatie. AdCalls zorgt dat er geen data ontbreekt, zodat je succesvolle marketingbeslissingen kunt maken.

Het IAB is de branchevereniging voor digital advertising en marketing innovatie. IAB versnelt de digitale groei en levert een structurele bijdrage aan de kwalitatieve ontwikkeling van de markt. Dankzij sponsor bijdragen en contributie geven leden van de vereniging deze strategie samen inhoud door events te organiseren, onderzoeken te doen en whitepapers te publiceren. Binnen het IAB is de hele mediaketen vertegenwoordigd. In taskforces en bij IAB bijeenkomsten wordt kennis en ervaring uitgewisseld en genetwerkt door adverteerders, uitgevers, mediabureau’s, technologiepartijen en creatieven.

Emerce is een multichannelplatform over online business en marketing. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis. Het platform Emerce omvat de 24/7 nieuwsdienst, het magazine, speciale edities zoals de Emerce 100, eGuide, webinars, opleidingen en evenementen zoals Emerce eDay, Mobile Convention en Digital Marketing Live!

Swydo's beproefde, prijswinnende rapportage-, monitoring- en workflowplatform haalt gegevens op uit meerdere bronnen om professionele, aanpasbare marketingrapporten te maken die marketers gebruiken om KPI's te meten en groei te stimuleren. Met de gebruiksvriendelijke tool kunnen marketeers klantrapporten genereren die externe gegevensbronnen combineren, zoals Google Adwords, Facebook Ads, et cetera. Digitale bureaus besparen tijd door professioneel ogende rapporten te maken tijdens het toevoegen van meer waarde in het analyseren van gegevens en het verkrijgen van bruikbare inzichten.

Vergelijkingssite Bigshopper is actief sinds 2007 en is daarmee één van de eerste vergelijkingssites van Nederland. Bigshopper is een onafhankelijk platform dat zelf geen producten verkoopt, maar dagelijks duizenden consumenten helpt om de beste deal te vinden. Daarnaast is Bigshopper sinds 2017 Premium Google CSS partner (Comparison Shopping Service) geworden. Vergelijkingssites die als CSS Partner van Google goedgekeurd zijn, verschijnen sinds 2017 in de zoekresultaten van Google Shopping.

Optmyzr werd in 2013 opgericht door ex-Google medewerkers. Dit toonaangevende bedrijf creëert slimme search marketing tools, scripts en workflows met als primair doel om het managen van PPC accounts succesvoller en effectiever te maken door het automatiseren van repetitieve taken. Voorbeelden van oplossingen zijn: o.a. One-Click Optimization Tools, Data Insight Tools en PPC Reporting. Optmyzr werd in 2018 uitgeroepen als Beste PPC Management Software Suite bij de US Search Awards.

Het in 2012 opgerichte SQIQ is specialist in detachering van senior online marketeers, e-commerce specialisten en digital managers. SQIQ biedt opdrachtgevers flexibiliteit in kennis in de innovatie gedreven digital markt met de beste interim professionals. Met een kwalitatief hoog en select netwerk van freelancers/ digital interim professionals vinden zij binnen een week altijd de beste en meeste passende kandidaten. Persoonlijk contact en aandacht voor gezamenlijke groei en succes staan hoog in het vaandel.

Klue is een leadgeneratie en website personalisatie oplossing voor B2B organisaties. Door bedrijven te herkennen en deze informatie real-time in te zetten voor website personalisatie zorgt Klue voor hogere conversie percentages. De diverse koppelingen van Klue maakt de tool toegankelijk en inzetbaar voor vrijwel elke B2B organisatie. Digitale bureau's verhogen hun toegevoegde waarde met Klue door te sturen op data, het inzetten van personalisatie en het in kaart brengen van de gehele online journey.

Wil jij in 2019 met ons samenwerken? Mail naar info@dutchsearchawards.nl