Partners

Wil jij in 2020 bijdragen aan het grootste search event van Nederland en met ons samenwerken? Sluit je aan bij de onderstaande lijst met partners!

HOOFDPARTNER
Logo

Emerce is een multichannelplatform over online business en marketing. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis. Het platform Emerce omvat de 24/7 nieuwsdienst, het magazine, speciale edities zoals de Emerce 100, eGuide, webinars, opleidingen en evenementen zoals Emerce eDay, Mobile Convention en Digital Marketing Live!

Flowbox is een SaaS technologie. Het helpt bedrijven/merken om de kracht van social content, in te zetten in de gehele digitale funnel, om zo meer omzet door engagement en social proof te realiseren. Het helpt je bij het genereren en gebruiken van eigen, betaalde en User-generated Content (UGC), van social kanalen om de gebruikerservaring en zo de omzet positief te beïnvloeden. Het platform stelt je in staat om op een geautomatiseerde manier de content op te halen, te cureren en weer uit te zetten op de verschillende marketing kanalen zoals de e-mail, website en social ads.

Channable is een alles-in-één online marketing tool, die wordt geprezen om zijn intuïtiviteit en bekwame technische support. Het stelt gebruikers in staat om feeds voor (internationale) exportkanalen, zoals marktplaatsen, vergelijkingssites en affiliate netwerken, te maken en te optimaliseren. Daarnaast kun je met onze SEA tool duizenden geautomatiseerde campagnes, advertentiegroepen, advertenties en zoekwoorden voor Google Ads (Adwords) en Microsoft Advertising (Bing Ads) maken op basis van dynamische informatie uit je feed.

Al 20 jaar is Copernica één van de meest toonaangevende e-mail service providers in Nederland. Met de krachtige Copernica e-mailmarketing software stuur je geautomatiseerde en gepersonaliseerde e-mailcampagnes gebaseerd op data. In de flexibele, multidimensionale database verzamel je oneindig veel relevante data, waarmee je uiteenlopende campagnes kunt opzetten, Copernica beschikt over uitstekende mogelijkheden om de software met diverse andere CRM en CMS systemen te integreren.

Microsoft is ’s werelds grootste softwarebedrijf, dat eigenlijk geen introductie behoeft. De missie en het doel van Microsoft is om mensen en bedrijven waar ook ter wereld te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten – met de beste software en hardware producten en diensten. Binnen Microsoft is klantgerichtheid enorm belangrijk. Samen met hun partners willen ze het verschil maken en hun klanten inspireren met relevante producten en diensten.

Hipex is een hosting platform dat de performance van veeleisende Magento en Shopware webshops naar ongekende hoogtes blaast. Het bedrijf is in 2008 ontstaan vanuit een Magento development bureau. Mede door deze ervaring met hosting, maar vooral met Magento, hebben de zelfbenoemde ‘technische vakidioten’ van Hipex een exclusieve focus op Magento. Wat zij voor ogen hebben? Een Magento hosting platform dat 100% is toegesneden op de specifieke eisen van Magento.

Optmyzr werd in 2013 opgericht door ex-Google medewerkers. Dit toonaangevende bedrijf creëert slimme search marketing tools, scripts en workflows met als primair doel om het managen van PPC accounts succesvoller en effectiever te maken door het automatiseren van repetitieve taken. Voorbeelden van oplossingen zijn: o.a. One-Click Optimization Tools, Data Insight Tools en PPC Reporting. Optmyzr werd in 2018 uitgeroepen als Beste PPC Management Software Suite bij de US Search Awards.

RTB House is een wereldwijde leverancier van state-of-the-art marketingtechnologie voor topadverteerders. Met zijn gepatenteerde, door deep-learning-algoritmen aangedreven advertentie-inkoopengine helpt RTB House adverteerders om meer te verkopen en hun doelen te behalen voor zowel de korte en middellange, als de lange termijn.

Partner
SEA Benelux
Partner
Optmyzr
Partner
AdCalls
Partner
SEA Benelux
Partner
Optmyzr
Partner
AdCalls
Partner
Emerce
Partner
Copernica
Partner
Microsoft
Partner
Emerce
Partner
Copernica
Partner
Microsoft
Partner
Emerce
Partner
Flowbox
Partner
Hipex
Partner
Channable
Partner
RTB House
Partner
Flowbox
Partner
Hipex
Partner
Channable
Partner
RTB House
Partner
Home DSA ’20 Winnaars Over DSA Partners Archief Social Wall
Fb Yt Li In
Menu Menu