close angle-double-down twitter facebook linkedin

Over DSA

De Dutch Search Awards is een initiatief dat opgericht is om excellentie in de Nederlandse search-industrie in de spotlights te zetten. Onze professionele vakjury beoordeelt cases die door agencies, merken, professionals en leveranciers van tools en software kunnen worden ingezonden.

De Dutch Search Awards bevat in totaal 24 awards die onderverdeeld zijn in vier categorieën. De cases kunnen worden ingezonden voor 16 awards binnen de categorieën branche & campagne. Iedereen die een case uploadt voor één van de 16 categorieën gaat automatisch mee in de verkiezing tot beste agency (small, medium en large), beste in-house team en/of beste consultant – hier kunnen geen cases voor ingezonden worden. In de categorie ondersteunende tools & software zijn er 4 awards waarop leveranciers van tools en software zich kunnen onderscheiden.

De criteria waar de deelnemende partij aan moet voldoen is dat het bedrijf, het merk of de persoon in Nederland gevestigd is en dat de campagne op de Nederlandse markt gericht is. Voor de categorie Tools & Software geldt deze regel niet, hierop kunnen ook internationale aanbieders inzenden.

Het team

Tamer Saglambilek

Tamer Saglambilek

[email protected]

Initiatiefnemer Dutch Search Awards

Wendy Polman Tuin

Wendy Polman Tuin

[email protected]

Manager Operations

Kelly Hartog

Kelly Hartog

[email protected]

Marketing, communicatie & PR

Ruby Teunis

Ruby Teunis

[email protected]

Eventmanager