close angle-double-down twitter facebook linkedin youtube instagram

Sprekers

Cara Antoine

Cara Antoine

Chief Marketing and Operations Officer

Cara Antoine is Chief Marketing and Operations Officer bij Microsoft Nederland. Ze begeleidt bedrijven bij de digitale transformatie op het gebied van AI en de cloud en helpt ze om met deze innovatieve middelen meer te bereiken. Tijdens de Dutch Search Awards legt Cara uit wat de rol van Bing en search is in Microsoft’s AI strategie en wat dit betekent voor marketeers.

Chris Baldwin

Chris Baldwin

Oprichter en CEO

Als oprichter en CEO van 10XDigital.nl is Chris een innovatiepartner die groei van agentschappen en merken katalyseert. Dit doet hij door het delen van kennis en het bieden van advies. Naast deze activiteiten draagt hij ook de rol van keynote spreker over onderwerpen als digitale transformatie, innovatie en het opbouwen van klantrelaties. Ook was Chris lid van de raad van bestuur van vele digitale agentschappen, zoals IPG Mediabrands en Traffic4U. Tot slot is hij ook nog eens gepromoveerd in geneeskunde en biotechnologie en is hij oprichter van talloze startups.

Chris Baldwin

Koen Vanderhoydonck

Performance specialist

Koen werkt als automation specialist bij Google samen met enkele van de grootste en meest geavanceerde adverteerders en partners in de Benelux en Scandinavië. In deze rol helpt hij hen om op dagelijkse basis het maximale uit hun online marketing inspanningen te halen. Koen is gepassioneerd over het schaalbaar inrichten van online marketing, maar verdiept zich ook in het toepassen van Machine Learning om de return van performance advertising verder te verbeteren.

Hostess

Tess Milne

Tess Milne

Presentatrice / programmamaker

Tess Milne - inmiddels uitgegroeid tot icoon binnen het Nederlandse televisielandschap en BN’er - heeft in haar loopbaan met succes uiteenlopende tv-programma’s gepresenteerd voor verschillende grote zenders. Via een stage bij een castingbureau rolde zij de televisiewereld in, waar ze dankzij haar veelzijdigheid al snel opgemerkt werd door andere zenders. Haar CV bevat inmiddels tal van presenteerklussen voor zowel tv als online zenders. Van VJ voor TMF tot aan presentatrice van miljoenenjacht, Tess doet het allemaal!