close angle-double-down twitter facebook linkedin

Faq

De Dutch Search Awards is een initiatief dat opgericht is om excellentie in de Nederlandse search-industrie in de spotlights te zetten. Onze vakjury beoordeelt cases die door agencies, merken, professionals en leveranciers van tools en software kunnen worden ingezonden.
De Dutch Search Awards bevat in totaal 24 awards die onderverdeeld zijn in vier categorieën. De cases kunnen worden ingezonden voor 16 awards binnen de categorieën branche & campagne. Iedereen die een case uploadt voor één van de 16 categorieën gaat automatisch mee in de verkiezing tot beste agency (small, medium en large), beste in-house team en/of beste consultant – hier kunnen geen cases voor ingezonden worden. In de categorie ondersteunende tools & software zijn er 4 awards waarop leveranciers van tools en software zich kunnen onderscheiden. Voor een uitgebreid overzicht kun je kijken op de pagina categorieën.
Agencies, merken, professionals en leveranciers van tools en software.
De criteria waar de deelnemende partij aan moet voldoen is dat het bedrijf, het merk of de persoon in Nederland gevestigd is en dat de campagne op de Nederlandse markt gericht is. Voor de categorie Tools & Software geldt deze regel niet, hierop kunnen ook internationale aanbieders inzenden.
De onafhankelijke vakjury zal alle ingezonden cases beoordelen op kennis en expertise, eigen (creatieve) inbreng, de gemaakte analyse, maar ook de tools die hiervoor zijn ingezet.
Het inzenden van een case voor één categorie kost €125,- excl. BTW.
Je ontvangt achteraf een factuur per e-mail. Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen.
Waar vind ik informatie over sponsoring? Voor de mogelijkheden met betrekking tot sponsoring kan contact opgenomen worden met [email protected]. Telefonisch kun je ons bereiken op 030 208 0164.
Onder 'search' valt alles wat met het zoeknetwerk te maken heeft en hieraan gerelateerd is zoals display, shopping, video en retargeting via search, display en social kanalen.
Voor deze awards kun je niet inzenden. Alle deelnemende agencies, merken en professionals worden onderverdeeld in één van deze categorieën en ontvangen een e-mail om hun deelname te bevestigen. Bij de categorie beste agency worden er drie awards uitgereikt: beste agency small, beste agency medium en beste agency large.
Afhankelijk van de definitieve criteria die door de vakjury zullen worden opgesteld, zal er een onderscheid gemaakt worden op basis van het aantal medewerkers in dienst en het mediabudget in beheer.
Alle juryleden ondertekenen een intentieverklaring en hebben een geheimhoudingsplicht. Zij zullen vertrouwelijk omgaan met de informatie en deze niet verder verspreiden aan derden.